Beeldbewerking

In de moderne, digitale fotografie is beeldbewerking niet meer weg te denken. Fotobewerking is allang niet meer het wegwerken van onvolkomenheden door middel van retoucheren. Veel vaker dient beeldbewerking om de productfoto te optimaliseren zodat een perfect eindresultaat afgeleverd kan worden.

 


WIJ FOTOGRAFEREN AL VANAF 15€ PER FOTO.
KLIK HIER VOOR MEER INFO!

Regelmatig gebeurt het dat bij een fotoproductie onvoldoende producten of slechts een enkel prototype beschikbaar is. Met professionele fotobewerking maken wij voor onze klanten een keurige fotomontage. Met onze ruime ervaring nemen wij tijdens de opname de juiste beslissingen zodat de kosten van zo’n beeldmontage beperkt blijven. Tijdens de fotoshoot stellen wij ons voortdurend de vraag: gaan we het probleem nu oplossen, of later met beeldbewerking. Bij deze afweging is de tijdsfactor altijd doorslaggevend.

Beeldbewerking zorgt er ook voor dat het product de klasse krijgt die het verdient. Conventionele opnametechnieken hebben soms hun beperkingen of speciale effecten blijken tijdens de opname erg tijdrovend. Met fotobewerking kan zo’n effect vaak veel beter bereikt worden en bovendien is het proces beter beheersbaar. Hierdoor blijven de kosten altijd binnen de perken.


NEEM NU CONTACT MET ONS OP!