Locatiefotografie

Sterke locatiefotografie vereist inzet, creativiteit en veelzijdigheid. Of het nu gaat om architectuurfotografie, industriële fotografie of een bedrijfsreportage, in alle gevallen zorgen wij voor een resultaat, waarmee onze opdrachtgevers bij hun klanten of prospects voor de dag kunnen komen.

 


WIJ FOTOGRAFEREN AL VANAF 15€ PER FOTO.
KLIK HIER VOOR MEER INFO!

Veelzijdigheid, probleemoplossend vermogen, vakmanschap zijn eigenschappen die bij de uitvoering van locatiefotografie noodzakelijk of zelf cruciaal zijn. Op een, voor ons meestal nieuwe, onbekende locatie, moet hoogwaardig beeldmateriaal geschoten worden. Om dit goed te kunnen uitvoeren, nemen wij geen enkel risico. Met een ruime hoeveelheid apparatuur gaan we aan de slag, om samen met onze jarenlange ervaring tot een hoogwaardige beeldkwaliteit te komen. Natuurlijk komt het bij ons ook wel eens op, om eenvoudig te werken met een reportageflitsertje en een lichtgewicht statiefje. Maar tijdens het werk blijkt steeds weer dat de inzet van onze hoogwaardige equipement leidt tot een professioneel eindresultaat van studiokwaliteit, hetgeen onze klanten zeer waarderen.

In het huidige digitale tijdperk lijkt locatiefotografie eenvoudig. Vooral beginnende reportagefotografen gaan voortvarend aan het werk voor industrie, architecten en bedrijven. Met slechts beperkte kennis en ervaring stoeit men wat met sluitertijden en witbalans en schiet kaartje na kaartje vol, om vervolgens met langdurige beeldbewerking het werk presenteerbaar te maken. Een gelukkige blunder kan aan de klant verkocht worden als een ‘creatieve’ foto. Of deze ‘creatieve’ foto door de klant commercieel ingezet kan worden is nog altijd maar de vraag.

Locatiefotografie is geen doel op zich. Het is altijd een onderdeel van een communicatiemix die onze klanten gebruiken voor hun eigen communicatie-uitingen. De uitstraling en het niveau van de locatiefotografie moeten dus in overeenstemming zijn met de beoogde doelgroep en het imago van onze klant ondersteunen en bevestigen. Onze werkwijze zorgt ervoor dat onze klanten foto’s en beeldmateriaal geleverd krijgen, met een sterke communicatieve werking. Commerciële beelden met zeggingskracht en overtuiging, die aansluiten bij het gewenste imago van onze klant en een trots zijn voor de eigen onderneming.

 Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bespreken graag met u de juiste manier om uw bedrijf of locatie perfect in beeld te brengen. Uiteraard kunnen wij u ook snel van een scherpte offerte voorzien. Via onze contactpagina helpen wij u graag verder. Ook kunt u direct een email sturen naar info@fotoroto.nl of bellen naar +31 6 54 27 66 03. Wij werken voor klanten in heel Nederland, maar ook in Duitsland en de Benelux.


NEEM NU CONTACT MET ONS OP!