Over Ons

Welkom bij Fotografie Robert van Tongeren. Dagelijks creëren wij veel moois op het gebied van commerciële fotografie. De wensen van onze opdrachtgevers zijn onze inspiratie. Zo ontstaan krachtige foto’s die opvallen door hun overtuiging en zeggingskracht.

 

 


WIJ FOTOGRAFEREN AL VANAF 15€ PER FOTO.
KLIK HIER VOOR MEER INFO!
 

Wij hebben alles in huis om de meest uiteenlopende opdrachten uit te kunnen voeren.Voor onze klanten kiezen wij altijd de locatie die het beste bij de opdracht past om op een efficiënte manier tot een optimaal resultaat te komen. Vaak fotograferen we bij onze klanten zodat logistieke trajecten achterwege kunnen blijven, maar wanneer het product specifieke uitlichting behoeft of voor speciale toepassingen maken we gebruik van studio’s die het meest geschikt zijn voor dit werk. Natuurlijk maken wij in alle gevallen gebruik van digitale apparatuur, noodzakelijke equipment en randapparatuur.

Vanuit onze no-nonsense aanpak, investeren wij niet graag in onzinnige gadgets maar in degelijk en betrouwbaar gereedschap, met als doel de opdrachten voor onze klanten vlot en probleemloos uit te kunnen voeren, zodat de levertijd kort is, de deadline heilig en de prijs scherp.


NEEM NU CONTACT MET ONS OP!
BewarenBewaren